HTML

Az ördögnyelv a legújabb fogyókúrás csodaszer

Az ördögnyelv lesz az idei nyár sláger fogyókúrás szere, mivel nemrégiben felfedezték, hogy az ördögnyelvben található emészthetetlen rostok igen hatékonyak a kalóriabevitel csökkentésében, így a fogyókúra beindításában és annak eredményessé tételében. Itt az ideje tehát, hogy mi is kipróbáljuk a csodálatos ördögnyelvet és előnyeiről magunk is meggyőződjünk! Kattintsunk az ördögnyelv.hu, az ordognyelv.net vagy az ordog-nyelv.hu oldalak valamelyikére a további információhoz.

Költözés egyszerűen

Friss topikok

  • Ricsi!: Többször költöztünk már és ez sosem volt egyszerű. Legutóbb a catholding.hu intézte a teljes dolgo... (2015.08.18. 10:18) Stresszmentes költözés
  • Ricsi!: Többször költöztünk már és ez sosem volt egyszerű. Legutóbb a catholding.hu intézte a teljes dolgo... (2015.08.18. 10:12) A költözés kihívásai
  • martina0: A költözés akár veszélyes is lehet, ha nincs meg hozzá a kellő szakértelem. A berendezéseknél, nag... (2015.02.26. 14:12) Hogyan költöztessük el a hűtőt?
  • Flóra23: Nyáron költöztem és nagy dilemmába voltam, hogy magamtól oldjam meg vagy költöztetőket hívjak. Vég... (2014.11.11. 15:53) Szükség van költöztető cégre? 1.
  • Lxxxx: @Halálosztó Babgulyás: Egyetértek. (2014.01.28. 13:53) 5 tipp az olcsó költözéshez

Költöztetés Budapesten

Ha költöztetést szeretne Budapesten, költöztető cég rengeteg van, de mindig kérdés, melyiket válasszuk. Én az S transportot költöztetés esetén nyugodt szívvel merem ajánlani.

A konyha költöztetése 10 lépésben

2013.07.04. 16:17 szirmonika79

költözés2_1.jpg1. Szortírozz, válogass és egyszerűsíts

Mielőtt elköltöztetnénk a konyhánkat, fontos, hogy kiválogassuk azokat a dolgokat, amikre még szükségünk lesz és dobjuk ki vagy ajándékozzuk el azokat a tárgyakat, amiket már nem fogunk használni. Menj át minden fiókon és szekrényen és légy nagyon szelektív.

2. Készítsük össze a leglényegesebb dobozokat

Tedd félre azokat a dolgokat, amiket a költözés előtti két napban biztosan fogsz használni, majd a többit csomagold dobozokba.

3. Gyűjt össze elég csomagolóanyagot

Szükséged lesz nagyobb, közepes és kis dobozokra, valamint újságokra, tekercsekre, buborékfóliára is. Ne feledkezz meg a markerekről és a filcekről sem.

4. Csomagold össze a nem gyakran használt elemeket

Kezd a ritkán használt dolgokkal. Ide tartoznak a vázák, kristályok, borospoharak, keverőtálak, piteformák, kis készülékek, szakácskonyvek, exxtra konyharuhák és más textíliák, speciális eszközök (grillfogó, üstök, szervírozó tálak, képek)

5. Csomagold el a palackokat

A felbontatlan borokat, befőtteket, olajokat, ecetet érdemes egy helyre csomagolni, olyan módon, hogy semmiképpen se törjenek össze vagy sérüljenek meg.

6. Pakold ki a fiókokat és a polcokat

Kezdjük a legkupisabb fiókokkal. Dobjunk ki mindent, amit az utóbbi évben nem használtunk. Pakoljuk el az evőeszközöket, csak azokat hagyjuk még ott, amiket minden nap használunk.

7. Ételek

Szánjunk időt az ételek megfelelő elcsomagolására, mert később nem szeretnénk azzal szembesülni, hogy valami befolyt a többi holmi közé.

8. Edények

9. Kamra

10. Előkészítés a költözésre

Zárjuk el a gázt és pakoljuk be egy dobozba a kinn maradt tárgyakat.

 

Szólj hozzá!

Címkék: költözés költöztetés

A bejegyzés trackback címe:

https://koltozes-egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr395391228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása