HTML

Az ördögnyelv a legújabb fogyókúrás csodaszer

Az ördögnyelv lesz az idei nyár sláger fogyókúrás szere, mivel nemrégiben felfedezték, hogy az ördögnyelvben található emészthetetlen rostok igen hatékonyak a kalóriabevitel csökkentésében, így a fogyókúra beindításában és annak eredményessé tételében. Itt az ideje tehát, hogy mi is kipróbáljuk a csodálatos ördögnyelvet és előnyeiről magunk is meggyőződjünk! Kattintsunk az ördögnyelv.hu, az ordognyelv.net vagy az ordog-nyelv.hu oldalak valamelyikére a további információhoz.

Költözés egyszerűen

Friss topikok

  • Ricsi!: Többször költöztünk már és ez sosem volt egyszerű. Legutóbb a catholding.hu intézte a teljes dolgo... (2015.08.18. 10:18) Stresszmentes költözés
  • Ricsi!: Többször költöztünk már és ez sosem volt egyszerű. Legutóbb a catholding.hu intézte a teljes dolgo... (2015.08.18. 10:12) A költözés kihívásai
  • martina0: A költözés akár veszélyes is lehet, ha nincs meg hozzá a kellő szakértelem. A berendezéseknél, nag... (2015.02.26. 14:12) Hogyan költöztessük el a hűtőt?
  • Flóra23: Nyáron költöztem és nagy dilemmába voltam, hogy magamtól oldjam meg vagy költöztetőket hívjak. Vég... (2014.11.11. 15:53) Szükség van költöztető cégre? 1.
  • Lxxxx: @Halálosztó Babgulyás: Egyetértek. (2014.01.28. 13:53) 5 tipp az olcsó költözéshez

Költöztetés Budapesten

Ha költöztetést szeretne Budapesten, költöztető cég rengeteg van, de mindig kérdés, melyiket válasszuk. Én az S transportot költöztetés esetén nyugodt szívvel merem ajánlani.

Hogyan szabadulj meg a felesleges holmijaidtól?

2013.11.05. 14:46 szirmonika79

költözés8_1.jpgAmikor költözni készülünk, akkor valószínűleg úgy érezzük, hogy soha nem fogunk végezni a csomagolással, annyi holmink van. Egyébként nem is tévedünk olyan nagyot, hiszen az évek során vaban felhalmozunk olyan dolgokat, amiket egyáltalán nem használunk. Tehát ha túlterheltnek érezzük a költözést, akkor ahelyett, hogy dőt és energiát pazarolnál a kacatok elcsomagolására, inkább szabadulj meg tőlük.

1. Add el a holmijaid online

Ma már nagyon sok aukciós oldal létezik, ahol megszabadulhatsz a számodra szükségtelen, de még használható dolgoktól. Ez a költözéskor különösen jól jön, hiszen egy kis plusz pénzt is kaphatsz a megunt tárgyaidért.

2. Csinálj garázsvásárt

Ez szintén egy jó pénzkereseti lehetőség, ráadásul igen gyorsan túladhatsz azokon a dolgokon, amik nem szükségesek már a számodra. Kicsit nehezebb ugyan így eladni a dolgokat, de nyilván sokkal szórakoztatóbb. Ha nem csináltál még soha ilyet, akkor kérd meg a szomszédaid, barátaid, hogy segítsenek ebben.

3. Adományozd oda a felesleges holmijaid

Ha megpróbáltuk eladni a dolgainkat, de nem jártunk sikerrel, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy a megmaradt tárgyakat odaajándékozzuk egy jótékoynsági szervezetnek. Gyakran a költözés során nincs időnk foglalkozni a kacatok értékesítésével, így az adományozás lesz a leggyorsabb módja annak, hogy megszabaduljunk ezektől a felesleges dolgoktól.

4. Hasznosítsd újra, amit tudsz

Mindig vannak olyan dolgok, amiktől nem szívesen válik meg az ember, még akkor se, ha tudja, hogy feleslegesek. Ezeket érdemes újrahasznosítani valamilyen módon.


Szólj hozzá!

Címkék: költözés költöztetés kacatok

A bejegyzés trackback címe:

https://koltozes-egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr135616227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása